top of page

tir. 31. jan.

|

Toftes gate 69

Morning Beat : : Ruton

Morning Beat er et bærekraftig kulturprosjekt, der nedbrytbar glitter, live DJs og ulike kunst/musikk innslag forenes i dans og avsluttes med en heftig yoga-time!

Morning Beat : : Ruton
Morning Beat : : Ruton

Tid & sted

31. jan. 2023, 07:00 – 10:00

Toftes gate 69

Om

Våre eventer er 100% rusfritt (ikke at vi er avholdsfolk – vi er et alternativ), vi tilbyr kjøp av vegansk frokostmeny, mocktails, juice og masse kaffe! Dans er rett og slett vitenskapelig. Hva er det med Morning Beat opplevelsen som holder oss så energiske og lykkelige gjennom hele dagen?

Det viser seg at dans i edru tilstand om morgenen, frigjør hjernens naturlige «lykkelige kjemikalier». Vi tilbyr derfor en sunn cocktail av Dopamin, Oxytocin, Serotonin og Endorfiner!

07:00-09:00 – THE MUSIC

♡♡♡ Ruton ♡♡♡

Ruton er en duo bestående Tonchius og Rub800, som også driver plateselskapet Continually sammen. Musikken er variert med fokus på undergrunns house, techno, uk garage og elektro. De er begge kjent for å grave dypt etter gamle og gjenglemte skatter, men spiller også nyere musikk og egenproduserte låter. De er ikke redde for å blande stiler og skaper dermed et unikt musikkuttrykk som fort smitter over på dansegulvet. De har spilt på de kjente klubbene i Oslo, i tillegg til utenlands gigs og open-air blant annet i Tyskland, Slovenia, Sverige og Danmark.

Ruton is a duo consisting of Tonchius and Rub800, who also together run the record label Continually. Their music style is varied with a focus on underground house, techno, uk garage and electro. They are both known for digging deep for old and forgotten gems, but also play newer music and their own tunes. They are not afraid to mix styles and thus create a unique musical expression that quickly spreads to the dancefloor. They have played at the well-known clubs in Oslo, in addition to gigs and open-airs in Germany, Slovenia, Sweden and Denmark.

Get a taste here:

https://soundcloud.com/…/itemcast-022-ruton-rub800…

09:00-10:00 – THE YOGA

Breathing and stretching out after dancing is included.

^ THE BAR ^

We will be serving juice, coffee & tea.

^ THE BREAKFAST ^

We will be serving light vegan breakfast.

^ THE GLITTER STATION ^

Come glitter up – biodegradable OFC!

^ LOCATION ^

Toftes gate 69

^ WHO ARE YOU ^

Dress up or dress down, we don’t judge, but we love costumes and are theme based.

^TICKETS ^

Early Bird – 75,-

Student/Honnør – 125,-

Morning Beat – 175,-

^IMPORTANT INFO^

Tickets are non-refundable.

Share This Event

bottom of page