top of page

tor. 16. feb.

|

Grünerløkka

FEMME BRUTAL presenter S.L.Y.C. , TUULA og AZ3 (DJ-set)

Et feministisk booking-og DJ-kollektiv i Oslo.

FEMME BRUTAL presenter S.L.Y.C. , TUULA og AZ3 (DJ-set)
FEMME BRUTAL presenter S.L.Y.C. , TUULA og AZ3 (DJ-set)

Tid & sted

16. feb. 2023, 19:00 – 17. feb. 2023, 00:30

Grünerløkka, Toftes Gate 69, 0552 Oslo, Norge

Om

Torsdag 16. februar inviterer vi til en konsertaften på Cafe Mir. Det blir konserter med S.L.Y.C. og TUULA. AZ3 har forberedt et helt spesielt duft ambient DJ-set for anledningen.

TUULA Tuula Sharma Vassvik spiller hudløs musikk med brutale tekster om reversert fødsel og psykopat forelskelser https://soundcloud.com/tuula-sharma-vassvik

S.L.Y.C. S.L.Y.C. ga nylig ut sitt tredje album, Tellying, på Metronomicon Audio. Ni omhyggelig utformede drømmepoplåter, lydmessig inspirert like mye av krautrock og shoegaze som av elektronisk dansemusikk. Bandet består av sanger og keyboardist Sara Lena Yri Cools, gitarist Daniel Meyer Grønvold (Moon Relay, Deep Thoukus), bassist Kjersti Aase Winjum (Dagens ungdom) og trommeslager Sigurd Bergflødt. Sangene dreier seg om hverdagslige aktiviteter som å se på TV, hagearbeid, oppdra barn, studere fortauet på vei til jobb – og om hvordan rytmen i disse gjøremålene påkaller en slags determinisme som visker ut skillet mellom å lykkes og å mislykkes, mellom gjerning og gjerningsperson.

https://meau.bandcamp.com/album/tellying

Femme Brutal er et feministisk booking-og DJ-kollektiv i Oslo, som i samarbeid med Konsertforeninga arrangerer konserter i Oslo. Med støtte fra Oslo Kommune og Norsk Kulturråd.

Dører: 19:00 Billetter: 220 / 160 (medlem av Konsertforeninga / student)

Share This Event

bottom of page